Sikeresen feliratkoztál!

Ezentúl levélben is értesítelek a KÉK neveléssel kapcsolatos eseményekről. A levelek alján található linkek segítségével bármikor leiratkozhatsz, vagy módosíthatod a megadott email-címedet.

FONTOS: A levél erről a címről érkezik majd:0-kapcsolat

Hogy biztosan megkapd, add hozzá ezt ↑ a címet a levelezőrendszered címlistájához már most! Erre azért van szükség, mert az értesítőket egyszerre küldöm ki mindenkinek, aki feliratkozott, és az ilyen levelek a kukában végzik, ha a feladó email címet nem ismeri a rendszered.

Sok mindent a KÉK Nevelés Facebook oldalán teszek közzé, hogy minél kevesebb levéllel zavarjam hűséges olvasóimat. Csatlakozz (“kedveld” az oldalt), hogy semmit ne mulassz el!

Szülők Szombatja: Budapesten ősztől tavaszig havonta 1 szombat délelőtt zajlik ez a kurzus a KÉK nevelésről leendő és gyakorló szülőknek és pedagógusoknak; minden évben más helyszínen. Az előadásokat én tartom, és szeretettel várlak a személyes találkozás reményében. Az összes infót és a JELENTKEZÉSI LAPOT itt találod:  https://kekneveles.net/szulok-szombatja/

Üdv a fedélzeten!

Brouwerné Pálhegyi Kriszta