Felhasználás

Ki ez? Mi ez? ∙ Kapcsolat · Mit hiszünk? · Letöltések · Copyright és Felhasználás · Google keresés a blogon

Kedves Olvasóm!

felhasználásKérlek, értékeld a sok időt és munkát, amit az itt olvasható anyagokba fektetek! Ha a saját blogodon vagy weboldaladon is szeretnéd megosztani, amit itt találsz, néhány mondatos idézet után helyezz el egy olyan linket, ami ide, az eredeti lelőhelyre mutat!  NE másolj át teljes cikkeket, vagy hosszú részeket belőle egy másik webhelyre! Hibákat kijavítani, tartalmat kiegészíteni és frissíteni csak itt tudok (szoktam is), másutt nem!

 FELHASZNÁLÁS AZ INTERNETEN

A legegyszerűbb, ha a Neked tetsző oldal linkjét megosztod a Facebook oldaladon!

Más weboldalakon csak rövid összefoglalót szabad a cikkekből közölni, teljes cikket, vagy hosszú (több bekezdésnyi) idézetet nem, mert az duplikált tartalomnak minősül. Ha honlapodon, vagy más internetes helyen (fórum, blog-hozzászólás, közösségi oldal) idézel, nevezd meg a SZERZŐT, és helyezz el A FORRÁSOLDALRA MUTATÓ LINKET átkattintható formában!

A keresőrendszerek büntetik a duplikált tartalmakat!!! Saját blogod, honlapod is hátrányos helyzetbe kerülhet, ha a keresők (pl. a Google) duplikált, azaz máshol is megtalálható tartalmat vélnek felfedezni rajta.

Ld.: Duplikált tartalom az interneten »

Ha tehát más webhelyen újra közölsz valamit, ami már elérhető az interneten, azzal akaratlanul is kárt okozol magadnak is, másnak is. Helyette idézz belőle pár sort, és linkelj rá!

facebook-round-iconTalán a facebook a legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköze annak, hogy az itt olvasottakat megoszd az ismerőseiddel. Ehhez csak rá kell kattintanod a cikkek alatti facebook logóra.

FELHASZNÁLÁS NYOMTATÁSBAN, vagy élő előadásban

A honlapon található anyagokat kinyomtatva használhatod, továbbadhatod, vetítheted, taníthatod,

1. HA az adott anyagot, vagy annak részletét tartalmi változtatás nélkül, azaz átdolgozás, más összefüggésbe helyezés nélkül használod;
2. HA külön anyagi ellenszolgáltatás nélkül adod tovább (ne add el, ha ingyen kaptad); és
3. HA feltünteted a szerzőt, és megjelölöd a forrásoldal linkjét!

Számos szülői csoport, baba-mama klub, gyülekezet, iskola és óvoda, újság és hírlevél használta már a KÉK nevelésről szóló írásaimat. Tedd nyugodtan ezt Te is, nem kell hozzá külön engedélyt kérned. Azért írom, hogy használjátok! De ahhoz, hogy ezt az értéket továbbra is “csak úgy” hozzáférhetővé tegyem, fontos, hogy mindenki tiszteletben tartsa a fentieket.

Ahol másképpen nem jelöltem, a krisztamami.wordpress.com (valamint a kekneveles.net és a kekneveles.com) szerzője és tulajdonosa Brouwer Pálhegyi Krisztina, a “KÉK nevelés” és a “Szülők Szombatja” pedig védett márkanév. A tartalmakat a fentiek betartásával szabadon felhasználhatod, ez a feltétele annak, hogy továbbra is nyilvánosan elérhetők legyenek.

Köszönettel,

Brouwer Pálhegyi Krisztina

email

Örömöt szerzel vele, ha megírod, hogy hasznos volt számodra valami, amit itt olvastál.

Mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s